boxed
border
http://vanderwalbestratingen.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://vanderwalbestratingen.nl/
#a5262d
style1

Werken en Leren

 

werkenlerenWAJONG georiënteerde werkgever

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kiest de eigenaar Ronald van der Wal ervoor om bij het werven van nieuwe medewerkers ook mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om te participeren in het arbeidsproces. Dit komt mede door het feit dat de werkgever al vele jaren met mensen met een WAJONG werkt en daar zeer tevreden over is. Het bedrijf staat er om bekend dat ze een sociaal beleid voeren en goed met de medewerkers om gaan. Groei of bedrijfsgrootte is voor van der Wal niet belangrijk. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede sfeer binnen het bedrijf is belangrijker. Voor deze punten zet de organisatie en haar medewerkers zich elke dag volledig in. Mocht u zelf een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben of iemand in uw directe omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op per mail / telefoon (Contact).

Scholing

De organisatie wil zich graag blijven ontwikkelen, daarom is het mogelijk om intern of extern scholing te volgen. Wij bieden BBL niveau 1, 2 en 3 trajecten en stageplaatsen aan (ook voor niveau 4). Daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd en bieden wij medewerkers extra opleidingen en cursussen aan. We streven ernaar om al onze medewerkers blijvend te ontwikkelen. Onze filosofie is dat iedere werknemer zijn of haar eigen kernkwaliteiten bezit en deze proberen wij optimaal te benutten.

VCA Gecertificeerd
Alle medewerkers die binnen onze organisatie werkzaam zijn het bezit van een VCA diploma. Op deze manier waarborgen wij de veiligheid op onze werken van alle betrokken partijen.

Erkend leerbedrijf
Een bedrijf of instelling dat het praktijkdeel van een BBL-opleiding verzorgt, wordt ‘leerbedrijf’ genoemd. In ons (leer)bedrijf werken een aantal van deze deskundige praktijkopleiders, die ervoor zorgen dat onze leerling-werknemer de juiste begeleiding krijgen.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
on