boxed
border
http://vanderwalbestratingen.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://vanderwalbestratingen.nl/
#a5262d
style1

Over Ons

Van der Wal Bestratingen B.V. heeft ruim 30 medewerkers in dienst, daarmee behoren wij tot een middelgroot straatmakerbedrijf. Als organisatie hebben wij niet de ambitie om zo snel mogelijk door te groeien, we streven ernaar om de juiste werksfeer en collegialiteit te behouden. Wij zijn een gedreven en gepassioneerd bedrijf, en garanderen kwaliteit en goede service. Gedurende het gehele jaar werken wij door totdat het perfecte resultaat is bereikt. In de loop van de tijd, is de organisatie stabiel gegroeid en is het team uitgebreid. Daarnaast spelen wij voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche en op de arbeidsmarkt. 
Een essentieel kenmerk van ons werk is de kwaliteit. Wij willen na elk werk tevreden kunnen terugblikken op het gemaakte werk en uiteindelijke resultaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als organisatie een aantal duurzame samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd. Al meer dan 10 jaar zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf namens SBB.

Maatschappelijk verantwoord ondernemer (MVO)
Al onze teams hebben een ideale mix tussen ervaren voormannen, leermeesters, straatmakers, oppermannen en leerlingen. Onze organisatie staat aangeschreven als erkend leerbedrijf. De werkgever zet zich daarnaast in voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, en biedt deze groep de kans om binnen de organisatie hun plek te vinden. Wij hebben het gehele noorden als werkgebied, binnen een straal van ±100 km rondom Sneek. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel. Inmiddels hebben wij ruim zestien jaar ervaring in bestrating en daardoor beschikken wij over de benodigde kennis en vakmanschap. Tot nu toe hebben wij voor veel klanten succesvolle opdrachten uitgevoerd en dat doet ons goed. In ons portfolio kunt u zien welke geslaagde projecten wij hebben gerealiseerd. Heeft u interesse in onze producten of diensten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
on